طرز تهیـه کوکی کرن بری و پرتقال

به آغاز سال جدید نزدیک مـی شیم و کم کم حتما دنبال درست شیرینی عید باشیم. طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید درون بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیـه کوکی کرن بری و پرتقال کـه مـی توانید به منظور نوروز درست کنید را بـه شما آموزش مـی دهیم.

کرن بری مـیوه ای با خواص فراوان است کـه از مـهمترین آنـها جلوگیری از مبتلا شدن  بـه سنگ کلیـه و معالجه عفونت های کلیـه است.

مواد لازم به منظور تهیـه کوکی کرن بری و پرتقال

  • کره : طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید 170 گرم
  • شکر : 200 گرم
  • تخم مرغ : یک عدد
  • آرد : 300 گرم
  • بیکینگ پودر : یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ سودا (جوش شیرین ) : یک چهارم قاشق چای خوری
  • کرنبری: 80 گرم
  • پوست پرتقال (رنده شده) : یک قاشق سوپ خوری
  • شکر : یک دوم پیمانـه
  • پوست پرتقال اضافی (رنده شده) : تقریبا یک قاشق چای خوری

 کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی مناسب عید نوروز 

طرز تهیـه کوکی کرن بری و پرتقال 

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید کره و شکر را با همزن برقی بزنید که تا کرمـی و سبک شود.

سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. درون کاسه دیگری مواد خشک ( آرد، طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.

در نـهایت هم کرنبری و پوست پرتقال را بـه مواد اضافه کرده و از خمـیر بـه دست آمده بـه اندازه های مساوی (10 گرم) برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.

 قبل از این کـه کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را با هم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.

کوکی کرنبری و پرتقال را بـه مدت تقریبی 10 که تا 13 دقیقه درون فر قرار دهید که تا بپزند.

نوش جان

طرز تهیـه کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی خوشمزه و مجلسی به منظور عید نوروز

منبع:عارفه سادات ابن الرضا





[طرز تهیـه کوکی کرن بری و پرتقال شیرینی خوشمزه و مجلسی به منظور ... طرز تهیه کوکی کرن بری پرتقال شیرینی عید]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 02:34:00 +0000